Керемиди Tondach в Елин Пелин

Покривите ТОНДАХ ® със своята дълготрайност и издръжливост повече от сто години заемат водеща позиция сред покривните системи. Керемидите ТОНДАХ ® са не само трайни, но и икономични, защото от решаващо значение за комплексна оценка на стойността на покрива е дълготрайността на продукта, а не разходите възникващи към момента на закупуване на материала !!!

Тук решаваща дума има действителната „икономичност“ на материала – когато на строителя впоследствие не му се налага да влага допълнителни средства в различни ремонтни дейности. Това важи особено за покрива на една къща, конструкцията и покриването на който представляват много малка част от общите разходи за изграждането й.

От първостепенно значение е, че покривите ТОНДАХ ® в дългосрочна перспектива излизат по-изгодно , защото саниране на покрива би се наложило едва след 100 години: защото ТОНДАХ ® дава гаранция за всеки свой продукт от 33 години. Повече по този въпрос можете да прочетете в подменюто 33 годишна гаранция!

Стромат Комерс е директен вносител на керемиди TONDACH и разполага с богат асортимент от керемиди в наличност.Може да направим и доставка на модел по желание на клиента като цената може да бъде договорена.

Налични керемиди:

1.Винеам    13бр./кв.м

2.Винеам червена енгоба 13бр./кв.м

3.Македо  13бр./кв.м

4.Кастел  13,1бр/кв.м

5.Туист  10бр/кв.м

6.Констант плюс 12бр/кв.м

7.Континентал плюс 12бр/кв.м

Публикувано в Керемиди. Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.